Sista dragrundan för säsongen

 
Vid säsongens sista träningsrunda (lör 2 maj) passade vi på att ha en fotografen Kristofer Borvall på plats. Vinter- och vårsäsongen 2015 har varit trevlig med flera bra dragtillfällen. Killarna blir bara duktigare och dutkigare och körs nu i regel utan neckline. Dock kvarstår Mace's överslag när hastigheten blir för hög och han inte kan fokusera på någon framför. Efter flytt och utbildning hoppas jag kunna ta in en äldre och välrutinerad hund som kan fungera som ett stöd för Mace och visa honom lite vart skåpet ska stå. Phoenix har ännu inte den pondusen som krävs och han är tänkt i lead. En position som inte kommer fungera för Mace, eftersom han måste ha någon framför sig.
 
 
 
 
 
Karlshamns-ligan tackar för en kanondag och önskar alla en glad sommar. Nu är det simträning, spår och förhoppningsvis MH för Phoenix som står på agendan. När väl lägenheten är renoverad och såld, lämnar vi Blekinge och drar vi iväg på nordligare äventyr.
 
 


Kommentarer
angelicasvarld.blogg.se

Men va läcker med drag! För ett gäng år sen körde jag hundspann runt kebnekaise i en vecka - så häftig upplevelse!

Svar: Så härligt det låter. När vi väl flyttat norrut och bott in oss är framtidsplanen att ha ett helt spann och ställa upp i polardistansen.
lunata.blogg.se

2015-05-06 @ 14:07:55
URL: http://angelicasvarld.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0